Добре дошли в нашия магазин
ВиК и Отопление - КИВА 2000
Начало Марки

Марки

«1»

melscher

Фирма Melscher от десетилетия се занимава с производство и продажба на водопроводни материали. Оригиналната гама постоянно се разширява и обхваща елементи за монтаж на ВиК и отоплителни системи. Фирмата има широка дистрибуторска мрежа. Продаваните продукти подлежат на стриктна проверка, преминават тестове в сертифициращ Научноизследователски институт. Европейският пазар познава Melscher именно с високото качество на продуктовата гама.

http://www.melscher.eu

0
продукти

tdm brass

TDM BRASS  е международно призната марка. Продуктите на TDM BRASS притежават собствен знак, който гарантира проследимост на прилагания контрол. Компанията получава сертификат ISO 9001-2015 за управление на качеството. Техническият подготовка на TDM BRASS включва от дизайнерски студия до лаборатории за тестване на материалите. В търсене на най-високо качество и надеждност се залага на непрекъснато проучване на най-модерните технически и дизайнерски инструменти. Използват се анализи и тестовете на продуктите със симулатори на поток, устойчивост на налягане и много други. Фирмата разполага с модерен и добре оборудван машинен парк гарантиращ бързо и прецизно производството.

https://www.tdmbrass.it

0
продукти

tubiplast

TUBIPLAST залага на продукти, които са напълно съвместими с настоящите европейски стандарти и регулации и предлагат най-високо качество за своята цена. Отговаря с конкурентно предимство като винаги бързи и в пълен обем доставки, което говори за капацитета на фирмата. Клиентите в Италия и по света са свикнали да разчитат на такъв сигурен партньор.

https://www.tubiplast.com

0
продукти

sab

SAB е част от System Group и е сред основните холдинги в доставката на тръбопроводни системи от PE и PP. Компанията специализира в секторите напояване, вода, дренаж и пренос на газ. Изнася продукция за повече от 100 държави. SAB присъства в италианската класация „Top Performer”. Това, на което държи, е създаването на по-прости за поддръжка и по-бързи за реализация инсталации, както и минимизирането на водните загуби. SAB търси иновациите, които представят високопроизводителни и лесни за използване продукти, фокусира се върху това, което може да улесни монтажниците и потребителите, но и показва грижа и за опазването на околната среда. Изгражда стандарти, според които продуктите трябва да са рециклируеми и да се увеличава използването на самостоятелно създавана за производството енергия. Компанията има няколко международни патента и многобройни награди за дейността си.

https://www.sabspa.com/en/

0
продукти

valplast

Компанията Valplast Industrie е отличаващ се и водещ производител на тръби и цялостни PVC системи за Румъния. Valplast Industrie успешно представя сложна и разнообразна продуктова гама, съчетавайки това с изискванията за най-напреднали технологии и обслужване, което да задоволи и най-взискателните клиенти. С Valplast се свързват широка гама от решения, в това число пластмасови канализационни тръби, тръби за кладенци, дренажи, за защита на електрически и телекомуникационни кабели, както и напорни тръби и композитни капаци на шахти. Valplast е залагаща на качеството все по-разпознаваема марка, която вече освен вътрешния пазар задоволява с продукти ОНД и страни от ЕС и като Чехия, България, Италия, Полша, Унгария, Гърция, Украйна, Сърбия и Молдова. Valplast Industrie е част от компаниите от групата Silmar Italy с всички операции и фабрики на Valsir по целия свят.

http://www.valplast.ro/

0
продукти

valrom

Valrom Industrie S.R.L.  е създадена през 1996 г. като част от инвестиционната група Valsir и Romstal. Компанията се специализира в производството и търговията с тръби, фитинги и други пластмасови изделия за разнообразни инсталации. С бизнес около 70 милиона евро и персонал от над 400 служители, Valrom е солиден производител и дистрибутор на пластмасови тръби и фитинги за вода, газ, канализация, дренаж, вакуумиране, водопровод и отопление, обработка, филтриране и омекотяване на питейна вода, както и пречистване на отпадни води. Чрез собствените си търговски екипи Valrom има значимо присъствие в Румъния, Украйна и Република Молдова. Сегментите, които обхваща компанията са: вода, газ, канализация, ВиК, парно, вътрешна канализация, предварително третиране и основно третиране на битови/общински отпадъчни води. Системата за управление на качеството е сертифицирана по ISO 9001 от BVQI.

https://www.valrom.ro/

0
продукти

Нови продукти

Най-продавани