Над 8 000 продукта, заявете сега и заповядайте в магазина

Партньори

Radiatori 2000

partner
http://www.radiatori2000.it/

Радиатори 2000 Бергамо SpA е дружество с напреднали производствени процеси и най-новите производствени технологии. Фирмата разполага с нова картина за anaphoresis. Качеството на продукцията ни и удовлетвореността на клиентите са наши приоритети.

Нашите модели Helyos и Kalis са радиатори от най-новите технологии осигуряващи максимална топлинна ефективност и значителни икономии.Те са с модерна форма и задоволяват и най-взискателните изисквания на клиенттите ни. 


CEPEX

partner
http://www.cepex.com/en/



Повече от 25 години CEPEX присъства на пазара, за  да удовлетвори нуждите и на най всискателните клиенти на  100%. Благодарение на тяхната подкрепа и лоялност, Cepex се превърна в един от водещите европейски производители на пластмасови клапани и фитинги, и е създал своя собствен световна дистрибуторска мрежа.


PEŠTAN

partner
http://www.pestan.net/sr/pocetna

Частното дружество \"PEŠTAN\" се занимава с обработката на пластмаси, PVC, полипропилен и полиетилен. Дневното потребление на суровини е около 50 тона. За да отговори на строгите изисквания на европейските стандарти, PEŠTAN инвестира в модернизация и оборудване за автоматизация с цел да се конкурира успешно с добре известни производители. PEŠTAN наскоро построен нов завод с 20,000 квадратни метра закрита площадка и същия брой на съхранение на открито пространство. Цялата продукция на \"PEŠTAN\" бе адаптиран към европейските стандарти.В завода е въведена система за качество 9001-2000, която е одобрена от TÜV. В съответствие със системата за качество, се извършва постоянен контрол на суровините, които се използват в производствения процес. Фирмата използва суровини от световно известни доставчици като Borealis, Solvay, Bäerlocher и местни производители, както и, като Petrohemija, Hipol и т.н. Освен това качеството на производствения процес и на крайния продукт се потвърждава от независими международни лаборатории.